Petició d'accions per a juntes accionistes 2018

Junta Caixabank Ainhoa Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada participarem a les juntes generals d'accionistes de BBVA, Banco Santander, CaixaBank, Banc Sabadell i Bankia, per denunciar les seves polítiques d'inversions en empreses d'armament.

QUÈ?

El nostre objectiu és explicar davant els accionistes de l'entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d'armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

QUAN?

Les juntes d'accionistes tindran lloc les següents dates:
 
·BBVA: març 2018 (pendent confirmació).
·Bankia: abril 2018 (pendent confirmació).
·Banc Sabadell: abril 2018 (pendent confirmació).
·Caixabank: abril 2018 (pendent confirmació).
·Banco Santander: març 2018 (pendent confirmació).
 

COM COL·LABORAR-HI:

·Si com a accionista d'una d'aquestes entitats no aproves la seva política d'inversions en la indústria armamentista, pot cedir-nos les teves accions perquè intervinguem també en el teu nom.

·Per cedir-nos el teu vot, ens ha d'enviar la delegació de vot original signada tè, 10 dies abans de la junta d'accionistes del teu banc com a data límit.

·El targetó de delegació de vot signat ens l'haurà d'enviar sense omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara hem de confirmar els membres de la campanya Banca armada que estaran presents a cadascuna de les juntes d’accionistes.

·Enviar per correu postal a l'adreça següent:

c/ Bisbe Laguarda 4-6 08001 Barcelona

·Excepció pels accionistes de Bankia: Cal adjuntar amb la delegació de vot, la còpia del teu DNI o enviar-nos el DNI escanejat per correu electònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

·Excepció per als accionistes de Caixabank: has de contactar-nos per correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. perquè et confirmem el nom de la persona que representarà el teu vot, i després cal portar la seva delegació de vot omplerta i signada a qualsevol sucursal de Caixabank o fer el tràmit online, com a màxim 3 dies abans de la junta d'accionistes.

*Per a qualsevol dubte, pots escriure a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o 93 441 53 35 

 

Crónica de la participación en la Junta de Accionistas del BBVA 2017

La Campaña Banca Armada -integrada actualmente por el Centro Delàs de Estudios por la Paz, SETEM, Justicia i Pau, ODG, Colectivo Rets, AA-MOC y Fets- ha participado un año más en la Junta General de Accionistas del BBVA, celebrada el pasado viernes 17 de marzo de 2017 en Bilbao. La delegación de 664.795 acciones cedidas por accionistas de Banco Santander que no están de acuerdo con las políticas de inversiones en empresas de armas por parte de su banco, ha dado voz a los activistas de la campaña en la junta.

Puede leer el texto de la intervención realizada aquí

Junta accionistesBBVA 17.03

Continuar leyendo

Crónica de la participación en la Junta de Accionistas de CaixaBank 2017

La Campaña Banca Armada -integrada actualmente por el Centro Delàs de Estudios por la Paz, SETEM, Justicia i Pau, ODG, Colectivo Rets, AA-MOC y Fets- ha participado un año más en la Junta General de Accionistas de CaixaBank, celebrada el pasado jueves 6 de abril de 2017 en Barcelona. La delegación de más de 25.000 acciones cedidas por accionistas de CaixaBank que no están de acuerdo con las políticas de inversiones en empresas de armas por parte de su banco, ha dado voz a los activistas de la campaña en la junta.

Vídeo Primera Intervención:

CaixaBank Xema1

Continuar leyendo

Crónica de la participación en la Junta de Accionistas de Bankia 2017

La Campaña Banca Armada -integrada actualmente por el Centro Delàs de Estudios por la Paz, SETEM, Justicia i Pau, ODG, Colectivo Rets, AA-MOC y Fets- ha participado por primera vez en la Junta General de Accionistas de Bankia, celebrada el pasado viernes 24 de marzo de 2017 en Valencia. La delegación de 9.000 acciones cedidas por accionistas de Bankia que no están de acuerdo con las políticas de inversiones en empresas de armas por parte de su banco, ha dado voz a los activistas de la campaña en la junta.

Vídeo de la intervención:

Captura de pantalla 2017 03 27 a las 12.07.05

Continuar leyendo

Crónica de la participación en la Junta General de Accionistas de Banco Santander 2017

La Campaña Banca Armada -integrada actualmente por el Centro Delàs de Estudios por la Paz, SETEM, Justicia i Pau, ODG, Colectivo Rets, AA-MOC y Fets- ha participado un año más en la Junta General de Accionistas de Banco Santander, celebrada el pasado viernes 7 de abril de 2017 en Santander. La delegación de 203.693 acciones cedidas por accionistas de Banco Santander que no están de acuerdo con las políticas de inversiones en empresas de armas por parte de su banco, ha dado voz a los activistas de la campaña en la junta.

Vídeo de la primera intervención:

Santander Anna

Continuar leyendo