Petició d'accions per a juntes accionistes 2018

 

Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada participarem a les juntes generals d'accionistes de BBVA, Banco Santander, CaixaBank, Banc Sabadell i Bankia, per denunciar les seves polítiques d'inversions en empreses d'armament.

QUÈ?

El nostre objectiu és explicar davant els accionistes de l'entitat financera i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències que impliquen les seves inversions a la indústria d'armament i contribuir a la conscienciació de tota la societat.

QUAN?

Les juntes d'accionistes tindran lloc les següents dates:
 
·BBVA: març 2018 (pendent confirmació).
·Bankia: abril 2018 (pendent confirmació).
·Banc Sabadell: abril 2018 (pendent confirmació).
·Caixabank: abril 2018 (pendent confirmació).
·Banco Santander: març 2018 (pendent confirmació).
 

COM COL·LABORAR-HI:

·Si com a accionista d'una d'aquestes entitats no aproves la seva política d'inversions en la indústria armamentista, pot cedir-nos les teves accions perquè intervinguem també en el teu nom.

·Per cedir-nos el teu vot, ens ha d'enviar la delegació de vot original signada tè, 10 dies abans de la junta d'accionistes del teu banc com a data límit.

·El targetó de delegació de vot signat ens l'haurà d'enviar sense omplir el nom de la persona que hi assistirà, ja que encara hem de confirmar els membres de la campanya Banca armada que estaran presents a cadascuna de les juntes d’accionistes.

·Enviar per correu postal a l'adreça següent:

c/ Bisbe Laguarda 4-6 08001 Barcelona

·Excepció pels accionistes de Bankia: Cal adjuntar amb la delegació de vot, la còpia del teu DNI o enviar-nos el DNI escanejat per correu electònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

·Excepció per als accionistes de Caixabank: has de contactar-nos per correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. perquè et confirmem el nom de la persona que representarà el teu vot, i després cal portar la seva delegació de vot omplerta i signada a qualsevol sucursal de Caixabank o fer el tràmit online, com a màxim 3 dies abans de la junta d'accionistes.

*Per a qualsevol dubte, pots escriure a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o 93 441 53 35