Calendario de eventos

Xerrada-Debat “Finançament de la indústria armamentista i del negoci de la guerra: Quines responsabilitats hi tenen les entitats financeres i què hi podem fer? Una visió crítica des de la cultura de pau" - Jordi Calvo - La Vall d'Uixó
Jueves, 29. Noviembre 2018, 06:30pm
Accesos : 1581

20181126 XerradaBancaArmada LaVallDUixo JCalvo 2El dijous 29 de novembre a les 18:30h tindrà lloc a La Vall d'Uixó el proper acte del Cicle de Xerrades-Debat del projecte “De la Banca Armada a la Banca Ètica: Sensibilització i Incidència Política per a una Comunitat Valenciana Compromesa i Coherent amb el Foment de la Pau i els ODS”, sota el títol "Finançament de la indústria armamentista i del negoci de la guerra: Quines responsabilitats hi tenen les entitats financeres i què hi podem fer? Una visió crítica des de la cultura de pau", organitzada per SETEM País Valencià i Novessendes Fundacio, i a càrrec de Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau i membre de la Campanya Banca Armada.

Dia i hora: Dijous 29 de novembre de 2018 a les 18:30 hores

Lloc: Saló d'Actes de la Biblioteca Pública Municipal María Dolores García Sánchez (Plaça del Mercat, 2, 12600 La Vall d'Uixó, Castelló)